Diari La Veu del País Valencià
Preguntes sobre les avaries en la línia de tren Madrid-Alacant
El secretari de Compromís per Alacant, Ignasi Bellido, ha explicat hui que “anem a registrar diverses preguntes al Ministeri de Foment, a través del nostre diputat al Congrés, Joan Baldoví, sobre les avaries que ha patit la línia ferroviària Madrid-Alacant en els últims dies”.

Bellido ha recordat que “recentment a l’altura de la localitat d’Alpera l’estructura ferroviària va patir greus danys a causa de la pluja i, en este sentit, volem que Foment aclarisca si esta estructura es trobava en bones condicions o no i si està assegurat el bon estat d’este element en tota la línia ferroviària, ja que és indispensable per garantir la seguretat d’este mitjà de transport”.

El secretari local ha apuntat, a més, que “el passat diumenge un tren d’esta línia va patir una avaria, en este cas mecànica, i demanem a Foment que ens done una informació més concreta al respecte per conèixer el seu origen”.

“Entenem que és fonamental garantir la seguretat de la línia i, per tant, elevem estes preguntes a l’administració competent per a que ens done totes les explicacions al respecte”, ha conclòs.

Compromís Alacant

photo

Comparteix

Icona de pantalla completa