Diari La Veu del País Valencià
El Centre José Serrano oferix un espectacle benèfic a Sueca
Alumnes i professors del Centre Professional de Música José Serrano, pertanyent a la societat Unió Musical, han organitzat, per a divendres que ve 12 de juny, un espectacle per als més menuts de la casa a benefici de l’economat de Càritas Interparroquial de Sueca.

El concert, en el qual s’interactuarà amb el públic assistent, comptarà amb la col•laboració del grup “La Factoria de Sons”, format per la cantant Aitana Ferrer, i els germans Enric i Cèsar Murillo.

“L’espectacle va dirigit a les famílies amb xiquets menuts, i en ell s’interpretaran cançons infantils en valencià del seu nou disc amb què s’invitarà a ballar i a cantar al públic. Els alumnes del Centre José Serrano participaran cantant i ajudant en la realització de l’espectacle, i els professors tocant instruments i col•laborant també en la realització”, ha explicat el president de la Societat Unió Musical de Sueca, Guillermo Colechá.

Les entrades es podran recollir en la seu de la Unió Musical, en el carrer La Punta 46, i per a això tan sols serà necessari aportar aliments no peribles (preferiblement llet i oli). També s’ha creat una Fila 0 per a tota aquella persona que vullga col•laborar. L’espectacle, patrocinat per les regidories de Cultura i Educació de l’Ajuntament de Sueca, s’oferirà en el Casal Multiusos, a les 18.30 hores.

Comparteix

Icona de pantalla completa