Diari La Veu del País Valencià
La Regidoria d’Esports de Sueca celebra el final de la temporada
L’acte va servir també per a acomiadar la regidora d’Esports en funcions, Teresa Ribes, després de huit anys en el càrrec

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Sueca va fer ahir coincidir en un mateix acte el final de la temporada esportiva amb el comiat de la regidora en funcions, Teresa Ribes, qui ha estat al capdavant d’este departament els últims huit anys. Fins al Casal Multiusos es van desplaçar representants de 30 clubs esportius del municipi per a participar en l’acte de cloenda de la temporada.

A l’acte van assistir també els regidors en funcions Raquel Tamarit, Pilar Moncho, Salvador Giménez i Kiko Ortolá. Després del lliurament dels diplomes commemoratius a tots els clubs i als esportistes més destacats en esta temporada, es va projectar un vídeo amb imatges dels esportistes en agraïment a la regidora pel seu treball i entrega al llarg d’estos anys. Ribes, per la seua banda, va agrair tots els gestos d’afecte i va felicitar als distints clubs pels seus triomfs.

“En Sueca tenim un grandíssim nivell esportiu. Estic molt orgullosa d’haver pogut compartir amb vosaltres tants bons moments. Per la meua part, he posat tot el meu interés a exercir esta responsabilitat de la millor manera que he sabut. Tots vosaltres teniu ja un lloquet en el meu cor i espere tindre jo també un espai en el vostre”, va afirmar Ribes emocionada davant del públic present que li va respondre amb una gran ovació.

Comparteix

Icona de pantalla completa