Diari La Veu del País Valencià
Joves Socialistes felicita a Pedro Sánchez
Celebren que el PSPV lidere la participació en l’elecció directa del Secretari General
Reivindiquen el paper dels joves socialistes en la renovació del PSOE

Joves Socialistes del País Valencià (JSPV) ha felicitat hui a Pedro Sánchez com a nou Secretari General del PSOE, després de rebre el suport del 49% de vot directe de la militància diumenge passat, en un procés històric en el qual van participar 13.568 militants del PSPV i Joves Socialistes, sent la federació valenciana líder en participació, amb un 77% de vot.

Joves Socialistes aplaudeix així “l’inici de la renovació” del PSOE, que culminarà el pròxim 26 i 27 de juliol en un congrés extraordinari, on les i els joves socialistes tindran un paper fonamental en la renovació del projecte socialista per als pròxims anys.

De aquesta manera, l’organització juvenil posa en valor la necessitat de “reactivar” al Partit Socialista amb una mirada “intergeneracional”, on l’opinió, propostes i punt de vista de la joventut socialista estiguen “més presents que mai”, més si cap, assenyalen, quan el propi Pedro Sánchez va formar part de Juventudes Socialistas des de ben jove.

Finalment, des de Joves Socialistes feliciten també a Eduardo Madina i José Antonio Pérez Tàpies pel treball exercit en aquest procés i les seues aportacions per a renovar el PSOE.

Comparteix

Icona de pantalla completa