Diari La Veu del País Valencià
Informació i participació ciutadana a Almàssera
La gent de la CUP d’Almàssera ha començat a fer enquestes a les veïnes i veïns d’Almàssera. El treball començà aquest dimecres 9 de juliol, dia de mercat, i al final de setmana ja s’havia arribat a les primeres 100 enquestes. El projecte continuarà en els propers mesos, amb la intenció d’obtindre un conjunt de dades significatiu.

Els principal objectiu és conèixer el que la ciutadania considera que han de fer les institucions que la representen. Pel que fa a Almàssera, s’ha preguntat si es consideren informades de la situació econòmica i política de l’ajuntament i sobre les alternatives a diverses qüestion,s com la gestió privada de la piscina o els usos del mercat. També s’ha preguntat sobre mecanismes d’informació i participació.

Els resultats disponibles mostren que les persones veuen l’ajuntament com un instrument per a ocultar una gestió abocada a determinats interessos particulars. Pensen que no disposen de mitjans adequats per a rebre informació i participarien en mecanismes de democràcia directa com les assemblees obertes o d’elaboració dels programes electorals.

Des de la CUP d’Almàssera treballem per generar alternatives d’informació i participació i considerem que aquest treball es millorarà amb les aportacions de la gent a través de les enquestes.

photo

Comparteix

Icona de pantalla completa