Diari La Veu del País Valencià
Llíria – Reubicació temporal dels contenidors de fem
L’OPOSICIÓ PROPOSA REUBICAR TEMPORALMENT ELS CONTENIDORS DE FEM QUE ESTAN EN ZONES DE RESTAURACIÓ

La mesura té com a objectiu no perjudicar els negocis i fer més atractius estos llocs d’oci i esplai de la localitat. I sols seria d’aplicació en els mesos d’estiu i festivitats locals.

A Llíria comptem amb diverses zones d’esplai on hi ha bars i cafeteries, les quals desenvolupen la seua activitat empresarial amb major intensitat en els mesos d’estiu, amb el muntatge de diverses terrasses d’estiu a l’aire lliure.

Segon els grups de l’oposició (PSOE-COMPROMÍS-MOVE-EUPV), molts d’estos establiments es troben amb l’inconvenient de que al costat o prop de les terrasses autoritzades hi ha contenidors de fem que desprenen forts olors que, a part de ser poc higiènic junt a un local de restauració, perjudiquen a l’activitat.

Este problema es podria solucionar si, de manera temporal i durant els mesos d’estiu i festivitats locals, es procedirà a fer de manera general una reubicació d’estos contenidors en llocs propers que donaren cobertura tant als establiments com al veïnat, sense perjudicar a l’activitat de restauració.

Per aquests motius, els grups de l’oposició han proposat que l’Ajuntament de Llíria procedisca a través del servei de recollida de residus sòlids a fer de manera general una reubicació temporal i durant els mesos d’estiu i festivitats locals dels contenidors que es troben en les zones de terrasses de locals de restauració. Amb la finalitat de prestar un servei en condicions i no perjudicar al sector de la restauració i veïnat.

Compromís per Llíria

photo

Comparteix

Icona de pantalla completa