Diari La Veu del País Valencià
XXI Travessia El Perelló-Les Palmeres a Sueca
Diumenge que ve 19 de juliol, tindrà lloc la XXI edició de la travessia de natació entre El Perelló i Les Palmeres “Trofeu Segundo Castelló”, una de les proves més reconegudes en la seua categoria a nivell autonòmic.

L’eixida es produirà a les 9 hores, junt a l’escullera del Perelló, i l’arribada està ubicada en el Passeig de l’Alguer de les Palmeres, junt al carrer Riu Belcaide.

La prova està organitzada pel Club Natació Sueca i la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Sueca, amb la col•laboració de la Regidoria de Serveis Municipals i els equips de socorrisme de les platges de Sueca i El Perelló. La travessia tindrà una distància de 2.400 metres i s’espera una participació de més de 400 nadadors, entre ells alguns dels més reconeguts com ara Víctor Moreno, de València, guanyador de nou edicions i membre del Club Natación Sedavi-c; José Luis Larrosa, d’Elx, del Club Tenis Elche; Dani Ponce, de Llíria, del Club Valenciano de Natación; i el nadador suecà, Miquel Grau, que l’any passat va aconseguir la segona posició en la classificació general.

“Esperem que tot funcione igual de bé que en l’edició anterior, que la mar ens respecte eixe dia i que no es produïsca cap problema, ni pel que fa als nadadors ni en circumstàncies externes puntuals, com ara la presència de meduses, etc. Esperem sobretot que els participants disfruten de la prova”, ha afirmat el president del Club Natació Sueca, Pau Tomás. “Són molts anys ja acudint a veure el desenvolupament d’esta prova i disfrutant de l’esforç i recompensa dels participants. A més, al llarg d’esta legislatura, no descarte participar en alguna edició per primera vegada. En tot cas, estaré sempre ací per a recolzar-los”, ha assenyalat el regidor d’Esports, Vicent Baldoví.

Els interessats a participar en la prova hauran de realitzar la inscripció, abans del 17 de juliol, a les 14 hores, a través de la pàgina web www.crono4sports.es. Com en anteriors ocasions, la travessia comptarà per al seu desenvolupament amb la col•laboració del Club de Triatló i el Club Peus Quets. Així mateix, una vegada finalitzada la prova d’adults, i si l’estat del mar ho permet, es durà a terme la travessia infantil, no competitiva, una prova controlada en tot moment pel Club Natació Sueca. Tindrà una distància de 300 metres i podran participar tots els xiquets i xiquetes que ho desitgen.

Comparteix

Icona de pantalla completa