Diari La Veu del País Valencià
L’Ajuntament de Sueca reconeix al jove tenista Carles Sarrió
L’Ajuntament de Sueca ha oferit un acte de reconeixement al jove tenista local Carles Sarrió Tamarit, recentment proclamat Campió d’Espanya Júnior, en la modalitat de dobles junt al seu company, Pablo Bataller, en el torneig celebrat a Pamplona, del 22 al 28 de juny.

Encara que la seua trajectòria és curta, a causa de la seua edat, 16 anys, Sarrió pot presumir ja de tindre a favor seu un meritori palmarés, en el qual s’inclou el campionat del Torneig Itf Júnior Sub-18, celebrat a Tunis en 2014; el subcampionat del Mútua Open de Madrid Sub-16, també en 2014; la segona posició en el Campionat d’Espanya Cadet 2014, celebrat a Logronyo; i el campionat del torneig “València Open 500 Promeses”, en 2012; entre d’altres.

Acompanyat de familiars, Carles ha sigut rebut en el saló de plens per l’alcaldessa de Sueca, Raquel Tamarit, i el regidor d’Esports, Vicent Baldoví, els quals, després de lloar la seua trajectòria esportiva, li han fet entrega de diversos obsequis. “La vida d’un tenista és molt difícil. He recorregut diversos clubs per a tindre l’oportunitat de jugar amb tenistes millors que jo i així poder progressar. A més, els entrenadors que tenim a València són molt bons. Jo recomanaria als xiquets que aspiren també a jugar a este esport, sobretot que mai abandonen els seus estudis perquè és molt difícil arribar a ser un fora de sèrie, i que tinguen present que es necessita molt d’esforç i sacrifici, per part d’ells i de les seues famílies”, ha afirmat Sarrió.

Per la seua banda, el regidor d’Esports, Vicent Baldoví, ha assenyalat que “des de l’Ajuntament el que volem és oferir-li este reconeixement perquè la veritat és que Carles té una trajectòria impressionant; ja des de xicotet apuntava maneres. En Sueca podem presumir de tindre, cada vegada més, un nombre més gran d’esportistes que destaquen en moltes disciplines”.

Sarrió prepara ja les maletes per a viatjar pròximament a Irlanda i Portugal, on disputarà diferents tornejos.

Comparteix

Icona de pantalla completa