RedactaVeu / Benaguasil

Mésdemil és un segell discogràfic valencià, amb seu a Benaguasil que va nàixer l’any 2008 quan Andreu Laguarda (músic i tècnic de so) va decidir embarcar-se en l’aventura de muntar-se un estudi de gravació a casa i començar a editar discs i a fer management de grups. Des d’aleshores, molta gent ha passat per la casa, fins a conformar-se l’equip actual, amb Andreu Laguarda (so i producció), Tubal Perales (imatge, disseny web i vídeo), Carme Laguarda (comunicació) i Ivan Tamarit i Andreu Hernández (so i llums directes).

A dia de hui, Mésdemil ja no es dedica al management i ha centrat la seua activitat en la gravació i edició discogràfiques. Som un segell independent i alternatiu que edita tant els treballs que han estat creats al nostre estudi com altres que creiem interessants i als quals volem donar suport. “I quan parlem d’editar ens referim que ens ocupem de tot el procés: des de la gravació a la fabricació dels CD (tenim fàbrica pròpia), passant pel seu disseny i promoció. Som un segell jove, que aposta pels grups emergents i per la diversificació, intentant no centrar-nos en cap estil ni en cap llengua en concret, si bé és veritat que la majoria de grups que hem editat canten en valencià, però és la qualitat, l’originalitat i l’energia dels grups el que prima per sobre tot!”, ens han explicat responsables de Mésdemil.

En els cinc anys d’història han editat gairebé 70 referències de grups d’estils molt variats. Podeu escoltar i descarregar tots els discs al Bandcamp de Mésdemil.

“Volem agrair l’ajut que en aquests cinc anys ens han brindat totes les persones que han treballat amb nosaltres: Alba Pla, Xavier Martinez, Pau Berga, Joan Hornos, Juanjo Hernández, Josep Bria, Carles Pérez, Rafa Contell i Javi Bocero”.

Així mateix, continuen “volem agrair a tots els grups el seu suport i la seua confiança, i a vosaltres, els periodistes, la vostra valuosa col·laboració sense la qual no seria possible la difusió dels nostres projectes”. És per això que “ens complau convidar-vos a la nostra festa de 5é aniversari, que tindrà lloc el dia 5 d’octubre de 2013 a partir de les 20.00h a l’Amfiteatre de Benissanó”.

Make Some Are Us (Riba-Roja) actuaran a la festa de l’aniversari

En aquesta ocasió tan especial, quatre grups Mésdemil presentaran els seus nous treballs: Jerga Lírica (Llíria), Make Some Are Us (Riba-Roja), El Trineu Tanoka (Benissanó) i Pepet i marieta (Benicarló).

Comparteix

Icona de pantalla completa