Diari La Veu del País Valencià
Dénia – Manteniment i neteja del clavegueram
Els veïns dels carrers Ferchen i Barcacana s’han queixat de problemes d’insalubritat
El portaveu de Compromís per Dénia, Josep Crespo, s’ha fet ressó dels problemes dels veïns dels carrer Ferchen i Barbacana que porten anys demanant una solució per als problemes que genera la manca de manteniment i neteja del clavegueram.
Tal i com es mostra a les fotografies, al carrer Barbacana els problemes de connexió subterrànies provoquen l’eixida d’aigües fecals pel mig de la calçada, generant una gran insalubritat i una molt mala imatge de la ciutat. Els veïns ja fa anys que s’han queixat d’aquesta situació i l’equip de govern continua sense donar-los una solució.
Tampoc no hi ha cap solució al carrer del costat al Ferchen, on una de les tapadores de la claveguera, com es veu a la imatge, està completament tapada i impedeix la seua neteja i manteniment.
Les demandes ciutadanes reclamen solucions prompte i ningú no els dóna respostes per a res. El regidor Josep Crespo insta a l’equip de govern a fer-se responsable d’aquests problemes: “ l’Ajuntament ha d’arreglar estos problemes amb la màxima celeritat, assumir el cost de les reparacions i després ja buscar qui són els responsables i demanar que ho paguen, però el primer que han de fer és solucionar els problemes dels veïns”.

Compromís per Dénia

photo

Comparteix

Icona de pantalla completa