Diari La Veu del País Valencià
Compromís diu que amb inversió pública s’estalviarien 16,7 milions amb les resonàncies magnètiques
RedactaVeu / València

Compromís ha destacat que amb una inversió pública de 29,1 milions d’euros en equipament, la Generalitat “podria assumir la realització directa de les ressonàncies amb un estalvi anual de 16,7 milions”.

Segons el diputat Fran Ferri, Compromís demanarà que el servei siga cent per cent públic perquè “en només dos anys s’hauria amortitzat la inversió, però, a més, s’ha de saber per què un servei que és més eficient en la sanitat pública s’ha privatitzat”.

“Volem saber quins interessos ocults s’amaguen darrere d’una privatització que va comptar amb l’opinió contrària de les societats científiques de radiologia i amb denúncies per part d’empreses pròximes al PP”, ha denunciat.

Les empreses “han aconseguit” un negoci de més de 767 milions -entre els anys 2000 i 2018- a costa dels pressupostos de la Generalitat”, ha afegit.

Amb l’informe de la Sindicatura, “es comprova que el saqueig” de les arques públiques denunciat per Compromís “no és una suposició sinó una realitat que té uns perdedors, els valencians, i uns guanyadors, les empreses amigues del PP”.

Comparteix

Icona de pantalla completa