Diari La Veu del País Valencià
No al tancament del Sant Joan de Ribera de Burjassot
L’Equip de Govern de Burjassot (PSPV, BLOC-Compromís i EU) ha aprovat en el ple extraordinari i urgent celebrat hui, amb els vots en contra del PP, exigir de nou a la Conselleria d’Educació una solució per a la ubicació de la comunitat educativa del Sant Joan de Ribera que mantinga el centre unit, totes les línies i programes en marxa i que assegure la qualitat educativa i les ràtios d’alumnes per aula que marca la legislació, tal com preveu la proposta indicada per l’Ajuntament.

Així mateix, ha exigit a la Consellera d’Educació, Mª José Català, una rectificació urgent al comunicat oficial publicat per la seua Conselleria en el qual conste clarament que la Conselleria mai ha sol·licitat l’ús de l’edifici de l’Escola d’Adults per a situar les aules del Sant Joan de Ribera i que tampoc ha sol·licitat cap llicència per a la rehabilitació del centre.

El tercer punt presentat de la moció d’Alcaldia sol·licitarà la dimissió de la Consellera en el cas que aquesta rectificació no es produïsca.

El quart punt aprova donar suport a les reivindicacions de les comunitats educatives de Burjassot respecte al Col·legi Públic Sant Joan de Ribera.

El cinqué punt de la moció aprova que l’Ajuntament de Burjassot reivindique amb els mitjans al seu abast la construcció del nou col·legi. Entre eixos mitjans s’instal·larà una pancarta amb el lema: ‘Conselleria, els nostres xiquets i xiquetes mereixen una educació de qualitat. No al tancament del Sant Joan de Ribera’.

Comparteix

Icona de pantalla completa