Diari La Veu del País Valencià
Actec del PP amb publicitat de la Diputació de València
La Diputació ha de donar explicacions i assumir responsabilitats

Després de la denúncia de Compromís per l’Alcúdia de que vídeos d’actes del PP, com el que tingué lloc a l’Alcúdia el passat dissabte 12 amb Alfonso Rus i Isabel Bonig, estigueren promocionats per la Diputació de València i el seu Patronat de Turisme, aquests vídeos han sigut suprimits de youtube i la pàgina que l’albergava.

El vídeo denunciat, aparentment promocionat per la Diputació, feia un resum de 10 minuts de l’acte celebrat a l’Alcúdia pel PP, consistent en un esmorzar en una sala de la localitat. En el vídeo apareixen el president de la Diputació de València, Alfons Rus, promotor de l’acte, Isabel Bonig, consellera i portaveu del Govern de la Generalitat, la diputada provincial i regidora del PP de l’Alcúdia, Oreto Segura i altres dirigents del PP.

A més d’aquest vídeo, en la pàgina www.alafresca.com apareixien altres vídeos de mítings del PP en distintes localitats amb propaganda de la Diputació que ara també han sigut suprimits.

Ara la Diputació ha de donar explicacions i assumir responsabilitats de com ha pogut ser que una empresa subvencionada per la Diputació i que s’encarrega de filmar els seus actes haja editat i publicat actes del PP amb propaganda de la Diputació.

Cal saber si l’empresa que va gravar el vídeo, el va editar i el va pujar a la pàgina www.alafresca.com és una empresa contractada per la Diputació, quina és la modalitat de contracte i quant cobra de la Diputació. Igualment el senyor Rus ha d’explicar si aquesta empresa té algun tracte de favor amb el PP i si hi ha relació entre en que l’empresa preste serveis i cobre de la Diputació i els serveis que presta al Partit Popular. Caldria saber quines factures ha presentat aquesta empresa a la Diputació i si és aquesta institució la que paga la gravació i edició dels actes del PP.

En tot cas una mostra més de la falta de respecte cap a les institucions i la mescla entre interessos i activitats públiques i privades.

Compromís per l’Alcúdia

photo

Comparteix

Icona de pantalla completa