Diari La Veu del País Valencià
Mesures per a lluitar contra els efectes del mosquit tigre a Sueca
L’Ajuntament de Sueca, a través de l’empresa Lokímica, ha iniciat hui un tractament extraordinari contra el mosquit tigre en diferents punts afectats del municipi.

Les últimes precipitacions unides a l’increment de les temperatures han provocat un augment de l’activitat d’esta espècie en estos últims dies.

Per això, a partir de hui, una brigada de tècnics qualificats de l’empresa duran a terme una sèrie d’actuacions contra larves de mosquits en els embornals de la ciutat en què s’ha detectat una proliferació d’estos insectes.

“Des de l’àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament de Sueca volem conscienciar una vegada més a la població del seu paper en la prevenció contra el mosquit tigre, ja que entre el 60 i el 80% dels focus de cria de l’espècie es troba habitualment en la propietat privada, on únicament el propietari és qui pot escometre les mesures de control oportunes”, ha explicat la regidora de Medi Ambient, Isabel Jiménez.

Estes mesures passen per evitar xicotetes entollades d’aigua en recipients com ara bidons de reg, poals, plats dels tests o en piscines abandonades o en desús i sense clorar.

En els punts de cria municipals, fonamentalment embornals i algunes fonts ornamentals, l’Ajuntament s’encarrega del seu control periòdic.

Comparteix

Icona de pantalla completa