Diari La Veu del País Valencià
S’ha de promoure un referèndum sobre el model d’Estat
Coalició Compromís per Burjassot presenta una moció amb altres entitats locals per a promoure un referèndum sobre el model d’Estat

Coalició Compromís per Burjassot, ha presentat al Ple Municipal, què tindrà lloc el dimarts 22 de juliol, una moció per instar al Govern Central a convocar un referèndum sobre el model d’Estat i a l’Equip de Govern Municipal a promoure la constitució d’un grup de treball local que organitze una consulta per a què la ciutadania de Burjassot puga pronunciar-se.

Emili Altur, portaveu del Grup Municipal Coalició Compromís ha declarat què, «en una societat democràtica, les institucions s’han d’elegir democràticament, per sobirania popular. No és presentable, què en ple segle XXI, la ciutadania no puga pronunciar-se sobre quin model d’Estat vol. Per això presentem aquesta iniciativa, i animem a la ciutadania a recolzar-la i participar activament.»

Aquesta moció, que ha estat presentada conjuntament amb l’Assemblea Municipalista de Burjassot, Esquerra Unida, PCE, Coalició Compromís, Podemos, Piratas de la Comunidad Valenciana, CCOO, Col·lectiu Antifeixista de Burjassot i la PAH. Entitats locals que es comprometen a continuar treballant en la línia de la realització d’un referèndum local amb l’horitzó de les properes eleccions municipals del 2015.

Compromís per Burjassot

photo

Comparteix

Icona de pantalla completa