Festa Anual Amics del Coet a Sueca

21 octubre 2015 01:00h
El passat dissabte 17 d'octubre l'Associació Amics del Coet de Sueca va celebrar, en el pàrquing de l'Estadi Municipal Antoni Puchades de Sueca, la seua Festa Anual.

Els actes van començar per la vesprada amb la tradicional cordà que l'associació ve celebrant des de l'any 2003, abans però va tenir lloc la “passejà” en què van emprar coets d'eixida i de colors.

Segons que ha explicat l'actual vicepresident de l'associació, Toni Llopis, aquesta fou una cordà mixta amb corda i caixons. En acabar la tradicional cordà, van rematar la festa amb un castell de focs d'artifici.

També, com en les darreres edicions, la cita va congregar enguany a Sueca un nombrós grup de persones tant de la capital de la Ribera Baixa com d'altres localitats veïnes. Entre aquestes hi havia per exemple membres d'altres associacions i penyes del món del coet del Cabanyal, Paterna, Burjassot, Picanya o la Pobla de Vallbona, entre d'altres.

Tots els assistents van acabar la celebració amb un sopar al que també van assistir convidats l'alcaldessa de Sueca, Raquel Tamarit, el regidor de Festes, Pau Roselló i l'exregidor de Festes, Dimas Vázquez.
 
next