Diari La Veu del País Valencià
Vídeo de la massacre del poble palestí
-Acusen a Israel de cometre crims de guerra i violació de drets internacionals a la franja de Gaza
-Exigeixen la protecció del poble palestí i la volta al diàleg per la pau
Joves Socialistes del País Valencià (JSPV) ha mostrat de nou la seua solidaritat amb el poble palestí, a través d’un vídeo difós en Internet en el qual es mostren imatges dels últims atacs militars comesos per Israel a la franja de Gaza, on més de 700 persones han perdut la vida, 4.700 han sigut ferides i desenes de milers han sigut expulsades de les seues llars destruïdes.

Joves Socialistes denuncia així el que consideren un “genocidi” i una “invasió” per part de l’exèrcit israelià al territori palestí, de manera que des de l’organització juvenil se sumen a la petició internacional “alto el foc immediat”, i reclamen a Israel que alce el bloqueig sobre Gaza per a l’entrada d’ajuda humanitària.

D’altra banda, els joves socialistes acusen al Govern d’Israel d’estar cometent crims de guerra i contra la humanitat, a banda de fer un “ús desproporcionat de la força”, colonització il·legal i multiplicant les incursions militars en els últims anys “amb total impunitat”, denuncien, sense que haja existit una condemna unànime de la comunitat internacional.

Finalment, Joves Socialistes exigeix la protecció de Palestina de les accions israelianes, paralitzant l’assalt, les incursions i la repressió contra els ciutadans palestins d’Israel, com a mesura imprescindible per a tornar al diàleg per la pau. La venjança no és el camí per a una llibertat que conduïsca a la pau, recorden.

>

Comparteix

Icona de pantalla completa