El cas Gürtel segueix endavant

28 juliol 2014 01:00h
Enric Nomdedéu
El portaveu de Compromís a l'Ajuntament de Castelló ha recordat que avui el jutge ha decidit processar a 27 dels 33 imputats, que el cas Gürtel per finançament il·legal del PP continua avant i que el PP valencià és el principal responsable de l'actual descrèdit de la política pels continus escàndols de corrupció.
 
El portaveu de Compromís a l'Ajuntament de Castelló, Enric Nomdedéu, ha explicat avui que “la mateixa setmana que s'ha confirmat la sentència de quatre anys de presó per a Carlos Fabra, i que el jutge decideix processar a 27 de 33 imputats pel cas Gürtel, el PP té pocs motius per considerar-se satisfet o lliure de sospita”.

Enric Nomdedéu ha comentat que “des de Compromís continuem mantenint que el moment adient per a dimitir quan hi ha sospites de corrupció és en el moment de la imputació. I aquesta situació, no ens enganyem, és així en gran mesura per la corrupció generalitzada en el PP; de fet, no s'ha d'oblidar que el PP té onze alts càrrecs condemnats a presó i més de cent imputats”.

El regidor de Compromís ha apuntat que “el nostre Grup tenim tan clar que la imputació és motiu de dimissió que com a regidors vam signar davant de notari el compromís de deixar els nostres càrrecs si se'ns imputa per qualsevol motiu vinculat a la nostra activitat pública. Aquesta és la nostra manera de funcionar, tan diferent a la que practica el PP”.

Finalment, Enric Nomdedéu ha afegit que “el grau de corrupció en el PP ha aplegat a un nivell tan elevat que, a hores d'ara, són capaços de voler vendre com a positiu el fet que un dels seus càrrecs públics no estiga imputat”.

Compromís per Castelló

photo
 
next