Diari La Veu del País Valencià
Sueca se solidaritza amb les víctimes dels atemptats terroristes
Sueca s’ha sumat, en els darrers dies, a les mostres de solidaritat i condol que s’han produït en tantes altres ciutats i indrets del món arran dels recents atemptats terroristes a París.

En este sentit, dissabte a les 19 hores de la vesprada, l’Ajuntament de Sueca convocava als veïns de la població a una concentració silenciosa que va tenir lloc a la Plaça de l’Ajuntament de Sueca.

També dilluns, al migdia, una nodrida representació de la corporació municipal guardava un minut de silenci en memòria de les víctimes de la violència a París i arreu del món. A l’acte, organitzat en mostra de repulsa i condemna als atemptats, també es van adherir treballadors de l’Ajuntament de Sueca i altres veïns de la població.

En acabar el minut de silenci, l’alcaldessa de Sueca, Raquel Tamarit, va llegir un xicotet manifest en què mostrava el seu rebuig, en nom de l’Ajuntament de Sueca, als atemptats ocorreguts la nit de divendres a París, a les massacres similars que s’estan produint en diferents indrets com Iraq, Beirut o Síria i a totes les accions violentes que ocorren al món.

Tamarit va finalitzar assenyalant que “la violència només engendra violència i per a nosaltres mai serà este el camí per aconseguir qualsevol objectiu”.

Comparteix

Icona de pantalla completa