Diari La Veu del País Valencià
Borriol – Retard en les obres de la depuradora
COMPROMÍS ATRIBUÏX A PP I VEÏNS EL RETARD DE LA DEPURADORA I EXIGIX EXPLICACIONS PER QUÈ NO ESTAN EN MARXA LES OBRES

Tena pregunta a Pauner què passa amb la cessió dels terrenys

Compromís recorda que el primer compromís del substitut Santamaría era desbloquejar la depuradora i, fins al moment, “no ho ha complit”

El portaveu de Compromís a Borriol, Silverio Tena, ha atribuït a la “nefasta gestió PP i Veïns” el retard en les obres de la depuradora de la localitat, després que la Diputació s’haja vist obligada en l’últim ple a retardar per a l’any que ve l’import per a les obres per no disposar dels terrenys per a executar-la. Per este motiu, Tena ha requerit a l’alcalde, Anaven Pauner, que “done explicacions detallades i minucioses sobre els motius del retard en la cessió dels terrenys per part del propietari, després que el ple de Borriol aprovara en fa més d’un mes el conveni per a rebre els terrenys per a la infraestructura”. Tena vol que l’alcalde “explique si els retards se deuen al fet que els terrenys són propietat del soci de l’exvicepresident de la Diputació, Francisco Martínez”. En este sentit, el portaveu de Compromís ha lamentat que a causa d’este retard, l’Ajuntament ja ha perdut este any l’oportunitat de rebre els fons de la Diputació. “El primer compromís del substitut de Santamaría era desbloquejar la depuradora i, a pesar d’exercir tant d’alcalde com de diputat provincial, fins al moment no ha complit eixe compromís”.

Des de Compromís a Borriol lamenten que els veïns de la localitat patisquen les conseqüències d’unes maniobres tèrboles en el tema de la depuradora. Compromís a Borriol recorda que actualment tots estos tràmits estan sent investigades per part de la Fiscalia.

Compromís per Borriol

photo

Comparteix

Icona de pantalla completa