Diari La Veu del País Valencià
L’AMPA del Sant Joan de Ribera de Burjassot farà una acampada contra la redistribució dels alumnes
EFE / Burjassot.

L’Associació de Mares i Pares d’Alumnes (AMPA) del Centre d’Educació Infantil i Primària Sant Joan de Ribera de Burjassot realitzarà una acampada contra la reubicació transitòria dels alumnes en altres centres del municipi per no estar llest el nou col·legi.

Segons un comunicat de l’AMPA, es farà una primera acampada de 24 hores entre el 8 i el 9 d’agost, en l’aparcament situat al costat de l’estació de metro de Burjassot, mentre que al setembre es farà una setmana sencera d’acampada des del dia 2 de setembre fins que s’inicie el curs, el dia 9.

A més, afegeixen, “ens negarem que comencen les classes allà on siga que ens vulguen redistribuir, si no està tot el centre junt” perquè, redistribuir els alumnes en diferents col·legis del municipi és “totalment antipedagògic”.

Per als pares i mares dels alumnes d’aquest col·legi, l’opció més raonable és la de “portar tot el centre al costat amb aules prefabricades per a construir el més ràpid possible el nou edifici, ja que no hi ha a disposició cap altre lloc que garantisca la unitat de tota la comunitat educativa”.

Els membres de l’AMPA afirmen sentir-se “defraudats i enganyats” i insten l’òrgan competent a “resoldre ja la situació”.

Comparteix

Icona de pantalla completa