Diari La Veu del País Valencià
Crevillent – Instal·lació de parcs canins
Compromís per Crevillent considera sorprenent la resposta de la portaveu del PP la Sra. Loreto Mallol, rebutjant la proposta de Compromís respecte al problema dels excrements dels gossos en la via publica. Se li recorda que el Sr. Alcalde va reconèixer públicament en un Ple la seua impotència per a tractar el problema de neteja de la via pública que generen els excrements dels gossos per l’actitud incívica d’alguns propietaris, i va reptar a aquest grup a presentar iniciatives, que les estudiaria i tindria en compte.

En primer lloc dir que novament el PP incompleix el que diu, ja que ara que li hem presentat una proposta concreta, en tan sol tres dies ha despatxat l’assumpte en els mitjans, ni tan sols ho ha portat a una Comissió per a estudiar alternatives si cap, ni tan sols ha obert negociació per a la proposta. Simplement ha fet valdre com fan sempre la seua majoria absoluta per a rebutjar l’assumpte.

Per a la Regidora Dory Cortés, esta és una nova mostra de la inconsistència i falta de rigor de l’alcalde Cesar Asensio, que ens repta en els plens a presentar propostes, les presentem i llavors les rebutja sense més, posant de manifest que no és més que un fals compromís, i que ni fa ni deixa fer.

Insisteix Dory Cortés en què respecte a que no diem d’on traiem els diners. Cal dir-li a la Sra. Mallol que es llija ben la moció i que la quantitat i la idoneïtat, així com de la ubicació dels parcs canins dependrà d’una comissió tècnica i política.

Per cert la Sra. Loreto solament troba dificultats per a finançar allò que no li interessa resoldre. En canvi en el Parc Nou s’està construint una tanca que ens va a costar als ciutadans mes de 90.000 € que és una obra innecessària posat que la tanca existent estava perfectament, i per a açò si que ha trobat d’on traure els diners, Per la qual cosa si és possible quan vol el PP.

En canvi la Sra. Loreto, el seu grup i el seu Alcalde actuen de forma sectària no admetent cap proposta procedent de l’oposició i d’ este Grup quan sap que la proposta de Compromís pot ajudar a millorar la qualitat de la nostra ciutat.

Respecte a que els parcs canins són una font de problemes, depèn de si s’abandonen o no s’és diligent com ocorre amb altres serveis públics. En aquelles ciutats on es prenen de debò la conservació i manteniment dels equipaments, aquests parcs són un exemple que afavoreix la convivència ciutadana i la salubritat dels seus carrers.

Compromís per Crevillent

photo

Comparteix

Icona de pantalla completa