Diari La Veu del País Valencià
Nou equipament esportiu a Sueca
L’Ajuntament de Sueca ha realitzat una sèrie de millores en algunes instal•lacions esportives de la ciutat. La Regidoria d’Esports ha aprofitat una subvenció de la Diputació de València per a equipament esportiu, per un valor de 48.000 €, per condicionar i renovar el Pavelló Poliesportiu Cobert i també per adquirir nou material per als clubs i altres instal•lacions esportives.

Amb esta subvenció de la Diputació de València, la Regidoria ha instal•lat seients a les grades del Pavelló i també ha adquirit nou material com steps i peses per a les classes dirigides que es realitzen en la instal•lació; així com taquilles i també una taula de billar.

Amb la mateixa ajuda de l’ens provincial s’ha invertit també en material per a altres instal•lacions esportives com ara cistelles de bàsquet i minibàsquet, marcadors i material d’atletisme per a l’estadi municipal.

D’altra banda també s’han comprat taulers i rellotges d’escacs i equipament de gimnàstica rítmica.

“Totes estes millores i adquisicions eren demandes que teníem dels usuaris, algunes d’elles de fa molts de temps. Esperem que amb estes millores els usuaris puguen gaudir de les instal•lacions més i millor, si cap encara, que fins ara” sosté el regidor d’Esports, Vicent Baldoví.

A més d’això, a banda, la Regidoria d’Esports ha destinat també una partida per construir i habilitar també una nova Sala de Juntes al Pavelló Poliesportiu Cobert. El lloc que ocupava l’antiga Sala de Juntes s’ha aprofitat per construir un bany habilitat per a persones amb mobilitat reduïda.

Comparteix

Icona de pantalla completa