Els més menuts, protagonistes del Nadal a Sueca

25 desembre 2015 01:00h
L'Ajuntament de Sueca ha programat diferents activitats per a estos dies de Nadal per tal de dinamitzar l'oci i l'activitat per als més menuts en la nostra ciutat.
 
En els propers dies, el pròxim cap de setmana, el Pavelló Poliesportiu Cobert de Sueca acollirà una de les novetats del programa d'activitats nadalenques d'enguany, la Fira de Nadal que ha organitzat la Regidoria de Festes en col·laboració amb l'empresa de serveis educatius i animació, Grupo Tot. Es tracta d'una innovadora proposta, una activitat lúdica i participativa, a més de gratuïta, dedicada al públic infantil i juvenil entre 3 i 14 anys.
 
Hi haurà un ludoespai i una zona activa per als més menuts amb un espai de psicomotricitat, jocs de muntatge i castells inflables per al públic d'entre 3 i 5 anys.

D'altra banda, hi haurà també tallers de manualitats nadalenques en què els xiquets  mostraran la seua imaginació i creativitat. Els assistents podran crear originals fermalls, ornaments i decoració nadalenca amb l'ajuda dels monitors.

A més, la fira tindrà una zona de joc amb videoconsoles i castells inflables també per al públic juvenil.

La fira estarà oberta dos dies, el dissabte i diumenge, 26 i 27 de desembre i en horari de 11:00 h. a 14:00 h. i de 17:00 h. a 20:00 h.
 
La pròxima setmana, el dilluns, el dimarts i el dimecres, 28, 29 i 30 de desembre el Pavelló Poliesportiu Cobert de Sueca serà l'escenari també del 3SPORT, una de les activitats esportives nadalenques estrela de la ciutat. 
 

La Regidoria d'Esports aprofita els dies de vacances per promoure la pràctica d'esport entre els més menuts i per mostrar-los quan divertit pot arribar a ser.

La iniciativa, que ja ve celebrant-se en molts anys anteriors, convida als menuts a formar equips mixtes de 7 a 10 jugadors  per competir cada dia en un esport diferent, futbol sala, handbol i colpbol, al llarg d'estres tres jornades i en horari de 9:30 a 13:30 hores. Les inscripcions es formalitzaran el mateix dilluns, 28 de desembre, al Pavelló Poliesportiu Cobert.

next