Sueca es prepara per a la Nit Màgica

30 desembre 2015 01:00h
El pròxim dimarts, 5 de gener, Sueca rebrà com cada any la visita de SSMM els Reis d'Orient.

La Regidoria de Festes de l'Ajuntament de Sueca en col•laboració amb l'empresa Ch & Ch's està preparant una Nit Màgica per a l'arribada de Melcior, Gaspar i Baltasar a la nostra ciutat, una de les cites més esperades per totes les xiquetes i tots els xiquets de la nostra ciutat.

Enguany la cavalcada començarà a les 18:30 h. En esta ocasió, la desfilada eixirà del Carrer Sequial, des del Passeig de l'Estació i seguirà pel Carrer València, Carrer Cerrillo, Carrer Sant Cristòfol, Carrer Vall, Placeta del Santíssim Crist, Carrer Mercat i Plaça Sant Pere per acabar a la Plaça de l'Ajuntament.

Lluny d'una cavalcada tradicional, per rebre'ls com mereixen, enguany s'ha organitzat tot un espectacle itinerant que convida al públic a participar d'una desfilada màgica per acompanyar als patges reials amb danses, acrobàcies, foc i grans números cirquenses.

Fades, faunes, follets, mags i altres personatges fantàstics acompanyaran  a tots aquells que se sumen a la cavalcada en la que també tindran un paper destacat la Començadoreta i les llauradoretes de la Mare de Déu de Sales i la Festera Major i la seua Cort d’Honor.

L'objectiu és fer partícip al públic, interactuar amb ell i animar-lo a sumar-se a esta desfilada que culminarà a la Plaça de l'Ajuntament de Sueca. En arribar-hi, un espectacle de llums, música i dansa vertical sobre la façana de l'edifici consistorial anunciarà l'arribada dels Reis. La nit estarà, però, plena de sorpreses. Abans que els Reis puguen eixir a la balconada de l'Ajuntament a saludar a tots els assistents, la façana de l'Ajuntament es transformarà per engalanar-se per a l'ocasió.
 

I abans d'emprendre el seu camí de tornada, els Reis d'Orient, carregats de 20 sacs  de caramels i llepolies, rebran també a totes les xiquetes i tots els xiquets de Sueca en l'escenari de la Plaça, on podran pujar per rebre un dolç obsequi de la seua part i saludar-los.

El regidor responsable de l'àrea de Festes, Pau Roselló, explica que l'objectiu és omplir de màgia i il•lusió els carrers de Sueca i transformar la Plaça de l'Ajuntament en l'escenari d'un autèntic espectacle. “Volem fer d'esta nit, una vetllada màgica per als més menuts i també per als majors, els xiquets d'ahir, que de segur guarden records entranyables d'esta nit. Amb esta espectacular celebració de la nit de Reis volem fer renàixer eixa il•lusió que tots portem dintre en una nit com esta en la que tots tornem a ser xiquets” ha assegurat el titular del departament de Festes, Pau Roselló.

D'altra banda, Roselló ha recordat també que el pròxim dilluns, 4 de gener, l'Ajuntament ha organitzat una vesprada dedicada exclusivament als més menuts en la Plaça del Casal Jove, es tracta d'una nova iniciativa impulsada també per la Regidoria de Festes per tal d'oferir una opció més d'oci als nostres xiquets en estos dies de vacances. En esta vesprada de diversió, que començarà a partir de les 17:30h., hi haurà globoflèxia i pintacares, una xocolatada popular per a berenar per a tots els xiquets i l'espectacle infantil de titelles “Com el dia i la nit”.

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.
next