Diari La Veu del País Valencià
Sueca obri el termini per cobrir dos llocs de treball docent
L’Ajuntament de Sueca ha obert, este dimarts, el termini per cobrir dos nous llocs de treball temporal.

«Des de l’Agència de Desenvolupament Local de Sueca continuem, com ja hem vingut anunciant i fent al llarg de l’any passat, aprofitant totes i cadascunes de les subvencions en què puguem participar o subscriure’ns amb la fi d’aconseguir més oportunitats de formació per a facilitar la inserció laboral dels nostres veïns» ha assegurat la regidora responsable de l’Agència de Desenvolupament Local, Isabel Jiménez.

En este sentit, s’ha anunciat a tots els interessats que des del dia de hui i fins el 20 de gener, s’obri el termini d’inscripció per a dues places docents: una per a l’acció formativa de “Programació en Llenguatges Estructurats d’Aplicacions de Gestió” i altra per al mòdul específic de “Foment i Promoció del Treball Autònom”.

En el primer cas es necessita la titulació de llicenciatura, diplomatura, enginyeria o grau d’Informàtica; un any en l’ocupació de programador informàtic en els últims tres anys i el CAP o altra acreditació de competència docent. L’oferta de treball és per a un total de 390 hores.

En el segon cas, els requisits són tenir una titulació de llicenciatura, diplomatura o grau relacionada amb este mòdul; tenir també un any d’experiència i la capacitació docent. En este cas l’oferta de treball és per a un total de 30 hores.

Els interessats poden presentar ja la instància i la documentació acreditativa dels mèrits valorables amb els requisits i condicions que vénen determinades en les bases que ja poden trobar a la pàgina web municipal www.sueca.es i al tauler d’anuncis de l’Ajuntament de Sueca.

La primera plaça ja havia estat assignada amb anterioritat en l’anterior procés de selecció però quedarà pròximament vacant i la segona es convoca ara perquè la Conselleria ha aprovat ampliar el calendari lectiu i això permetrà, llavors, la realització d’este nou mòdul.

Les classes s’impartiran en la Ludoteca Municipal de Sueca i l’horari està obert a la disponibilitat tant dels alumnes com del professorat.

Este curs està subvencionat pel SERVEF i pel Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social per un total de 83.805 euros.

Comparteix

Icona de pantalla completa