Diari La Veu del País Valencià
Castelló – Ruptura de la llei del silenci entre Bonig i els empresaris
El diputat provincial, Juan Miguel Salvador, ha manifestat que “moltes empreses de diferents sectors estan tenint problemes a l’hora de trobar finançament i, per açò, es fa necessària l’actuació dels governs per a mitigar aquestes dificultats per les quals estan passant”.

El diputat provincial Juan Miguel Salvador considera inadmissibles les declaracions de la consellera d’Infraestructures, Isabel Bonig, que ha llançat contra els empresaris valencians per reclamar més inversions per a la Comunitat. Salvador lamenta aquest fet ja que “moltes empreses de diferents sectors estan tenint problemes a l’hora de trobar finançament i, per açò, es fa necessària l’actuació dels governs per a mitigar aquestes dificultats per les quals estan passant”. “A més, és intolerable que Bonig faça ara aquestes crítiques, quan els empresaris han fet les seues reivindicacions igualment durant el govern del PSOE, element positiu i constructiu, que mai va ser criticat ni tirat en cara pel nostre partit, ja que era fruit de l’exercici democràtic a manifestar les aspiracions de cadascun dels sectors que representen”, afig Salvador.

Així mateix, el diputat provincial ha criticat que “la gestió de la Generalitat Valenciana en aquest àmbit ha anat a menys i no està fent absolutament gens per a traure a la Comunitat Valenciana, i a la província de Castelló, de la crisi” al mateix temps que ha subratllat que “el president Fabra no té ni estratègia ni un model econòmic per a augmentar el creixement i la competitivitat de les nostres empreses”. Sobre aquest tema, Salvador ha assenyalat que “l’opacitat i l’obscurantisme en la gestió del Consell per a tractar aquests temes tan solament indica la seua incapacitat i desídia per a resoldre les necessitats que presenten els diferents sectors econòmics”. Un exemple d’açò és que “en el sector industrial des que governa el Partit Popular a Espanya, s’han destruït més de 286.000 llocs de treball a la Comunitat”, insisteix. “És per açò –continua Salvador- que des del PSPV-PSOE es reivindica des de fa molt, una reformulació de l’economia productiva a la Comunitat i la recuperació de la iniciativa autonòmica per a ser suport autèntic de les propostes empresarials i dels emprenedors de la nostra terra”.

Per tot açò, el dirigent socialista ha remarcat que “després de dues dècades de govern del PP en la Generalitat, ens trobem amb un model productiu esgotat que fa necessari, més que mai, un canvi que permeta garantir un creixement més equilibrat, diversificat i sostenible”. “La nostra economia urgeix de l’impuls de mesures i plans concrets perquè no podem permetre que seguisquen tancant empreses i que els treballadors es queden sense ocupació”. “La disputa d’aquests dies, més enllà dels matisos, revela que el PP no pot mantenir la llei del silenci que imperava durant els anys en què gaudien d’un govern fort i s’obri una bretxa evident amb els sectors productius, demostrant-se així que els membres del Consell estan cada vegada més allunyats de les reivindicacions que demanda la societat”, apunta.

Finalment, el diputat provincial ha recordat que “des del PSPV s’han posat sobre la taula diferents iniciatives en aquesta línia, no obstant açò, el Govern de Fabra les rebutja totes”.

PSPV Castelló

photo

Comparteix

Icona de pantalla completa