Territorial

24 desembre 2012 01:00h
Àrea destinada a classificar les notícies segons l’àmbit territorial d’on provenen. Per tant, les que parlen de fets de les nostres comarques i municipis quedaran dins la secció País Valencià; la resta de notícies de valencians que es troben fora del País Valencià, quedaran dividides en les seccions Catalunya, Illes Balears, Estatal i Internacional.

En un futur pròxim, el diari recollirà notícies dels diferents municipis i comarques del País Valencià. Es pretén que tot el territori estiga representat, connectat i intercomunicat a través de laveupv.com.

En aquest sentit, la principal innovació del mitjà serà l'agrupació de les comarques d’acord amb els principals rius que les uneixen geogràficament. Segons aquest criteri, les seccions territorials del diari seran les següents:
 
1.- RIUS LA SÈNIA-CÈRVOL. Comarques: Els Ports, Alt Maestrat, Baix Maestrat.
 
2.- RIU MILLARS. Comarques: Alcalatén, Alt Millars, Plana Baixa, Plana Alta.
 
3.- RIU PALÀNCIA. Comarques: Alt Palància, Camp de Morvedre.
 
4.- RIU TÚRIA. Comarques: Racó d'Ademús, Serrans, Camp de Túria, Horta Nord-Sud-Oest.
 
5.- RIU XÚQUER. Comarques: Plana de Requena-Utiel, Foia de Bunyol, Ribera Alta-Baixa, Vall de Cofrents, Canal de Navarrés, la Costera. 
 
6.- RIU SERPIS. Comarques: Vall d'Albaida, Alcoià, Comtat, Safor.
 
7.- RIUS GIRONA-GUADALEST. Comarques: Marina Alta i Baixa.
 
8.- RIU SEC. Comarques: Alacantí.
 
9.- RIU VINALOPÓ. Comarques: Alt, Mitjà i Baix Vinalopó.
 
10.- RIU SEGURA. Comarques: Vega Baixa.
 
D’aquesta manera facilitarem que el lector tinga una visió concreta de les informacions de la seua zona o bé que vaja esbrinant l’actualitat del País Valencià des d’una perspectiva territorial. Des de laveupv.com  volem que cada municipi, cada comarca, tinga representació en el nostre mitjà.

next