Diari La Veu del País Valencià
Sueca homenatjarà a Virtudes Cuevas i Amado Granell
El Fòrum per la Memòria Virtudes Cuevas de Sueca (FMVCS) ha organitzat per a este dissabte, 13 de febrer, l’acte “80 anys de lluita per la llibertat (1936-2016)”, que vol retre homenatge a Virtudes Cuevas i Amado Granell, dos figures emblemàtiques que arriscaren la vida per la llibertat i que es troben soterrades a Sueca.

L’acte ha estat organitzat pel FMVCS, en col·laboració amb la Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació, i l’Excm. Ajuntament de Sueca. La jornada començarà a les 10:00 hores al C/ Magraners, nº 18, on es descobrirà una placa commemorativa i continuarà a la Casa de la Cultura de Sueca, a les 11:00 hores, amb una conferència a càrrec de Matías Alonso, coordinador del grup Recuperació de la Memòria Històrica i Diego Gaspar, professor d’Història Contemporània a la Universitat de Saragossa.

L’acte comptarà també amb l’assistència i participació del cònsol de França a València, Pablo Broseta; amb la d’un oficial en representació de l’exèrcit francés; i també hi assistiran la senadora Dolors Pérez i en representació de la Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació, el Director General de Responsabilitat Social i Foment de l’Autogovern i Alfons Puncel, sotsecretari de la Conselleria. També hi serà una representació de la corporació municipal encapçalada per l’alcaldessa de Sueca, Raquel Tamarit.

Comparteix

Icona de pantalla completa