Benidorm - Municipalització del servei de l’ORA

3 agost 2014 01:00h
Dilluns se celebrarà un ple extraordinari per adjudicar el servici d’estacionament limitat a Benidorm a una altra empresa privada, com ho era Park Control 2000. El nostre Portaveu Local, Domingo Botella, exigeix que l’ORA reste en mans municipals, de manera que la recaptació revertisca directament sobre les arques de la ciutat i beneficie els ciutadans de Benidorm.
 
Després de la gestió desastrosa de Park Control, empresa privada que controlava la grua i l’ORA des de 2007 fins la rescissió de contracte enguany per incomplir el plec de condicions, Compromís per Benidorm reclama la municipalitat del servei d’aparcament limitat per hores. “No podem permetre que el servici de l’ORA escape una altra vegada del control directe de l’Ajuntament i es deixe en mans de concessionàries privades”, ha afirmat el Portaveu Local, Domingo Botella.
 
Per altra part, Botella ha subratllat que si el servei és municipal, el control del personal i de les recaptacions dependria directament de la gestió econòmica local i s’evitarien així casos com el de l’anterior concessionària, que ha deixat un deute amb Hisenda de 1,8 milions d’euros, segons l’Agència Tributària. També ha preguntat per la manera i el temps en què els diners endeutats per Park Control es tornaran i recuperaran.
 
Finalment, el Portaveu de Compromís per Benidorm ha sol·licitat que els ciutadans de Benidorm, en compte de tindre quatre hores d’estacionament gratuït (de 9 a 10, de 13 a 14, de 16 a 17 i de 20 a 21 hores) com s’ha anunciat des de l’Ajuntament, que es gestione un sistema de zonificació de l’ORA, mitjançant colors diferents, i que els empadronats a Benidorm i treballadors a la ciutat tinguen beneficis respecte a esta zonificació, com ocorre en altres ciutats. Considerem que aquesta mesura permetria una millor mobilització i rotació de vehicles, així com millors condicions per als residents i ciutadans.

Compromís per Benidorm

photo
 
next