Sueca - 6ª mostra fotogràfica dels Amics de la Càmera

14 març 2016 01:00h
Sueca inaugura Menys és més, la 6ª mostra fotogràfica dels Amics de la Càmera

L'Espai Moret de la Sala d'Exposicions Els Porxets acull la 6ª Mostra de Fotografia dels Amics de la Càmera de Sueca.

La mostra recull en esta ocasió un total de 52 instantànies, dos obres per cadascú dels 26 membres que formen part d'este popular col·lectiu de la ciutat que ha anat creixent any rere any.
 
Sota el lema Menys és més el col·lectiu explica que ha volgut demostrar com es pot transmetre molt amb molts pocs elements. Amb molta subtilesa i gust per les formes i llum de difícil control, el grup mostra amb esta exposició el seu talent, la capacitat i la tècnica que han anat adquirint, aprenent i perfeccionant amb el temps, fruit de la pràctica, de l'aprenentatge mutu i del treball constant.
 
Els Amics de la Càmera asseguren també que amb esta mostra han volgut, una vegada més, donar-li forma a les emocions i exposar al poble de Sueca la seua manera de viure i de vore, de sentir, captar i immortalitzar els moments a través d'una lent.
 
 
L'acte d'inauguració va comptar amb la presència de l'alcaldessa de Sueca, Raquel Tamarit i també amb la d'una àmplia representació de la Corporació Municipal. Així mateix també va estar present a l'acte el director de la sala d'exposicions, Toni Llopis.
 
El grup format, en la seua majoria, per homes, ha augmentat també el nombre de dones en este darrer any. Feliços per les noves incorporacions femenines, el col·lectiu va voler cedir-les tot el protagonisme, pel que van estar elles, en esta ocasió, les encarregades de presentar l'exposició.
 
La mostra podrà visitar-se, de 19 a 21 hores, fins al pròxim diumenge 20 de març.


 
next