Diari La Veu del País Valencià
L’alcalde d’Almoines no deixa votar una moció
La moció critica l’actitud autoritària d’Antonio Olaso, la mateixa que impedeix votar la moció

Sorpresa i situació esperpèntica. Dijous passat l’alcalde d’Almoines va impedir votar una moció al ple municipal, presentada per Compromís. Era una moció molt especial: reprovava l’actitud autoritària de l’alcalde.

Es va aprovar la urgència de la moció amb els vots a favor del Psoe i Compromís, però l’alcalde no va voler que es votara la moció, una decisió antidemocràtica i il·legal, per això Compromís presentarà un recurs de reposició perquè es torne a votar la moció.

La moció, la primera d’aquestes característiques de la història recent d’Almoines, reprova l’alcalde per tindre una “actitud poc dialogant amb el veïnat d’Almoines i amb la resta de partits polítics de l’oposició, amb episodis bastants negatius per a la vida política i social del nostre municipi”.

La moció presentada per Compromís reprova l’alcalde d’Almoines, Antonio Olaso, perquè:

– Ha impedit l’ús de la plaça Major per fer un sopar popular, obert a tot el veïnat.
– Ha negat l’ús de les cadires i taules municipals, a més, de l’equip de so.
– També ha negat, explícitament, la realització d’un ban sobre la ruta històrica.
– Des del principi de la legislatura, s’ha dedicar a assetjar i amenaçar els regidors i regidores de Compromís. Per exemple, va enviar la policia municipal perquè expulsara la gent de Compromís de l’Ajuntament.
– Ha tingut un enfrontament continu amb les associacions.
– El mateix enfrontament que ha tingut amb els regidors dels PP des que va començar la legislatura i tots tres van dimitir del grup municipal del PP.
– No contesta els escrits del veïnat i dels partits polítics.

Compromís per Almoines

photo

Comparteix

Icona de pantalla completa