El Club Aceus de Sueca estarà al Campionat d'Espanya

15 març 2016 01:00h
Sofia Ortells
El passat dissabte, el Club de Gimnàstica Rítimica Aceus de Sueca va aconseguir classificar a la seua gimnasta de categoria prebenjamí amb mans lliures, Sofia Ortells, al Campionat d'Espanya Base que es celebrarà a Gijón del 19 al 24 d'Abril. Segons apunten des del club, la suecana de només 8 anys, va realitzar una actuació extraordinària i impecable, deixant a tots bocabadats, en la fase autonòmica celebrada el passat cap de setmana a Almussafes.

Per la seua banda, la juvenil Sonia Piqueras, que competia en una de els categories més disputades, juvenil individual amb masses, tot i que també va realitzar una gran actuació, va quedar a les portes del nacional amb controvèrsia en les puntuacions per la seua actuació.
 

El Club Aceus porta des del 2009 classificant a gimnastes per al Campeonat d'Espanya. Ara, des del col·lectiu asseguren que és l'hora de gaudir del gran treball i potencial del club representat en esta ocasió per Sofia, la seua gimnasta classificada per participar al Campionat d'Espanya Base.
 
Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.
next