Diari La Veu del País Valencià
Vicent Flor visita la Casa Joan Fuster de Sueca
En la trobada s’abordaren iniciatives de cooperació en publicacions, treballs d’investigació i altres àmbits amb la finalitat que la Casa Joan Fuster puga rebre el màxim suport per part de la institució.

El nou director de la Institució Alfons el Magnànim (IAM), Vicent Flor, ha visitat Sueca per conèixer in situ la Casa Joan Fuster. L’alcaldessa de Sueca, Raquel Tamarit; el regidor de Cultura, Vicent Baldoví i el director del centre, Francesc Pérez i Moragón van rebre i acompanyar a Flor durant la seua visita al municipi.

Els representants del consistori i el director del centre van recórrer junt a Flor el Museu Joan Fuster, el Centre de Documentació i altres instal·lacions i li van exposar també els treballs ja realitzats i els projectes en marxa referits al conjunt, especialment a la catalogació del fons arxivístic i altres qüestions relacionades amb els objectius de l’IAM.

En el transcurs de la reunió s’abordaren iniciatives de cooperació en publicacions, treballs d’investigació i altres àmbits, amb la finalitat que la Casa Joan Fuster puga rebre el màxim suport per part de la Institució Alfons el Magnànim, organisme cultural de la Diputació de València. Pròximament s’ha acordat celebrar una altra reunió per a definir estes línies de treball.
Cal recordar que l’escriptor Joan Fuster fou col·laborador de la Institució Alfons el Magnànim, en particular dels Premis València de Literatura i de la Revista Valenciana de Filologia en la seua primera etapa, i que també hi estigué vinculat de manera molt directa en el període en què l’organisme formà part de la Institució Valenciana d’Estudis i Investigació (IVEI).

En esta visita al municipi, Flor va poder conèixer també la Biblioteca Municipal de Sueca, altra important instal·lació cultural de la localitat, de la mà del seu director, Antoni Carrasquer.

Comparteix

Icona de pantalla completa