Diari La Veu del País Valencià
Actes de la Setmana Santa a Sueca
DIMECRES SANT, 23 DE MARÇ:

CONFRARIA DEL SANT SEPULCRE
20.00 hores.- Eixida des del casino La Lealtad, fins al c/ Canaleta on es recollirà la imatge del Crist Jacent, continuant pel c/ La Punta, fins a la Reial Església de la Mare de Déu de Sales.

DIJOUS SANT, 24 DE MARÇ:

CONFRARIA JESÚS NATZARÉ – PROCESSÓ DEL SILENCI
22.00 hores.- Des del c/ Nou, 46, c/ Sant Miquel, c/ Mare de Déu, c/ Vall, placeta del Santíssim Crist, c/ Mercat, plaça de Sant Pere, placeta Rosanes, c/ Cullera, c/ La Punta, c/ Barrot, c/ Sequial, c/ València, c/ Molí, c/ Foradat, c/ Fco. Vitòria, placeta del Convent fins a la Reial Església de la Verge de Sales.

CONFRARIA ECCE HOMO
23.30 hores.- Al c/ Carrasquer, 34, el Toc d’Oració al Santíssim Ecce Homo (finsles 00.30 hores).

DIVENDRES SANT, 25 DE MARÇ:

00.30 hores.- Plaça Sant Pere. Trencada de l’Hora. Acte de totes les bandes de tambors de Sueca.

CONFRARIA JESÚS DE NATZARÉ. Via Crucis.
7.00 hores.- Eixida des de l’Església Reial de la Verge de Sales i carrer Mare de Déu.

CONFRARIA ECCE HOMO. Visita als sants monuments de les parròquies.
10.30 hores.- Eixida des de la Reial Església de la Verge de Sales, c/ Mare de Déu, c/ Mercat, Parròquia de Sant Pere, plaça Sant Pere, c/ Sant Domènec, c/ Templaris, Ronda del Cabanyal, Parròquia Verge de Fátima, Ronda País Valencià, Ronda Bernat Alinyo, Parròquia Verge Miraculosa, Ronda Bernat Alinyo, Avda. del Ferrocarril, seguint pel túnel fins l’Asil d’Ancians Desemparats, c/ Sequial, Ronda del Materal, Parròquia Verge del Carme, c/ Utxana, c/ Carabassers, c/ Molí, c/ Mare de Déu fins la Reial Església Verge de Sales.

JUNTA MAJOR DE CONFRARIES. Via Crucis.
11.00 hores.- Eixida des de l’església de la Verge de Fàtima, Ronda del Cabanyal, c/ Pare Talens, c/ Artal, c/ Trinquet Vell, c/ Polo, c/ Templaris, Ronda del Cabanyal fins l’església.

JUNTA MAJOR DE CONFRARIES. Processó del Sant Soterrament.
20.00 hores. Eixida des de la Reial Església de la Mare de Déu de Sales, c/ Mare de Déu, c/ Sant Cristòfol, plaça de l’Ajuntament, plaça Sant Pere, c/ Sant Roc, c/ Cullera, c/ La Punta, c/ Bonaguia, c/ Sequial, c/ Utxana, c/ L’Alber, c/ València, c/ Molí, c/ Mare de Déu i c/ Sant Cristòfol fins a la capella del Santíssim Crist de l’Hospitalet.

CONFRARIA DEL SANT SEPULCRE.
En finalitzar la processó, davant la capella del Santíssim Crist de l’Hospitalet, impsició de la medalla al germà major 2016-2017, després es dipositarà la imatge del Crist Jacent al domicili situat a la Ronda d’Espanya amb l’itinerari següent: c/ Sant Cristòfol, Vall, Fillola, Francisco Vitòria, Foradat, Escultor Gutiérrez Frechina, plaça Sant Isidre, Avda. Mestre Serrano fins Ronda d’Espanya.

DIUMENGE DE PASQUA, 27 de març:

CONFRARIA VERGE DELS DOLORS

La realització del tradicional Encontre i llançament de les al·leluies des del balcó de l’Ajuntament i des dels altres edificis de la plaça de l’Ajuntament.

9.45 hores: eixida des de la capella del Crist de l’Hospitalet de la imatge de la Verge dels Dolors pels carrers Sant Cristòfol, Cerrillo i València fins la plaça de l’Ajuntament.
9.45 hores: eixida des de l’Església de Sant Pere de la imatge del Crist Ressuscitat, seguint per la Placeta de Rosanes, c/ Cullera fins la plaça de l’Ajuntament.
En finalitzar les dos imatges per la plaça de l’Ajuntament, plaça Sant Pere fins l’església.

Comparteix

Icona de pantalla completa