El festival Sueca Sona celebra el seu 15 aniversari

1 abril 2016 01:00h
El Consell de la Joventut de Sueca en col·laboració amb la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Sueca i amb l'Associació de Música Moderna Al Traste organitzen la nova edició del Sueca Sona, una mostra musical, del tot consolidada a la ciutat, que pretén donar cabuda a cantants i grups locals i que arriba enguany a la seua 15ª edició.
 
El regidor de Joventut, Xavier Masó, ha apuntat que per a la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Sueca és important continuar potenciant este tipus d'esdeveniments perquè “n'és una bona mostra del talent que tenen els nostres joves i de l'interès que guarden per formar-se i gaudir de la nostra cultura i la nostra música i és una bona manera també de donar a conéixer el seu treball a tots els veïns de la nostra ciutat i a tots aquells que s'acosten a Sueca estos dies per gaudir del festival”. Masó ha assenyalat també que en esta nova edició s'han introduït algunes novetats importants per fer d'esta una edició encara més especial amb motiu del seu quinzé aniversari.
 The Baldwins


Jolly Joker

 
Enguany, esta proposta del Consell de la Joventut es celebrarà entre els dies 6 i 10 d’abril en diferents espais del poble com ara el Casal Jove, el pub Hot Rod Café, la Plaça de l’Ajuntament i també, per primera vegada, el carrer Mercat.
 
La mostra musical es presentarà el proper dimecres,  6 d'abril,  a les 20 h.  al Casal Jove de Sueca. En eixe mateix acte s’inaugurarà una exposició col·lectiva i actuarà el grup suecà Atopeton. L’endemà serà el torn de Nene Navarro i Carlos Dominguez, que realitzaran al Casal Jove una aproximació didàctica a la guitarra flamenca.
 
Divendres dia 8 d’abril, Marcel el Marcià oferirà a la Plaça de l'Ajuntament el primer concert de música infantil del Sueca Sona adreçat als més menuts per introduir també al festival el públic més jove. I ja el cap de setmana, dissabte 9 d'abril, al migdia, serà el torn dels Bonicos i GAM al carrer Mercat, a les antiques “Tasquetes”, mentre que a la nit el pub Hot Rod Café acollirà les actuacions de The Baldwins, Stereozone i Jolly Joker. La vetllada finalitzarà amb una Jam Session oberta a tot aquell que vulga participar-hi. La quinzena edició del Sueca Sona es tancarà diumenge 10 d’abril a la Plaça de l’Ajuntament amb les actuacions de Sofia i Ribera Jazz Trio, format per Borja Granell, Paco Pastor i Héctor Gómez.

 
next