Diari La Veu del País Valencià
Llíria – En contra del canon de sanejament
-Més de 300 veïns i veïnes han participat en les diferents assemblees que Compromís i MoVe, junt a la Federació d’Urbanitzaciós de Llíria (FUCTU) han realitzat en els nuclis residencials al llarg dels mesos de juliol i agost.

-La FUCTU vol formalitzar la reclamació conjunta al mes de setembre i anima als afectats a presentar-se en el procediment.

La nova jurisprudència del Tribunal Superior de Justícia (TSJCV), ha mobilitzat als usuaris de la EPSAR que tenen vivendes en nuclis residencials del terme municipal i que estan pagant el “Cànon de Sanejament” a través del rebut de l’aigua potable, però que per contra, no tenen servei de clavegueram.

Segons el Portaveu de Compromís per Llíria, Paco Garcia Latorre, el grups de Compromís i MoVe s’han sumat a la plataforma veïnal de les urbanitzacions local (FUCTÚ) per informar als usuaris de com poder sumar-se al veredicte dictat pel Tribunal Superior i reclamar que els donen de baixa d’un impost que està cobrant-se de manera improcedent.

Garcia apunta que, han participat més de 300 persones i diverses associacions de veïns en les diferents assemblees realitzades en les urbanitzacions afectades durant els mesos de juliol i agost. Igualment, s’han apropat multitud d’afectats a les oficines de la Federació d’Urbanitzacions per rebre una informació més detallada i presentar les reclamacions.

La regidora de MoVe en l’ajuntament de Llíria, Mª Cruz Garcia, apunta que durant este mes d’agost es continuaran atenent les preguntes i dubtes dels afectats a traves de la web i del mail de Compromís i MoVe. En el més de setembre, s’ha marcat el dia 5 (divendres) com data termini per presentar les reclamacions en la seu de la FUCTU i preparar la reclamació conjunta contra el cànon improcedent que l’EPSAR està cobrant a estos usuaris de Llíria.

Mª Cruz García, anima a que els usuaris s’informen i puguen presentar la seua reclamació, i ofereix el treball, suport i l’assessorament que tant la FUCTU, com Compromís i MoVe puguen donar a tots els ciutadans afectats per tal d’aconseguir la baixa del seu cobrament irregular.

Compromís per Llíria

photo

Comparteix

Icona de pantalla completa