Sueca - Conferència de Carme Riera a l'Espai Joan Fuster

6 abril 2016 01:00h
L'escriptora Carme Riera, pròxima convidada a Les Tertúlies de ca Fuster
 
El proper divendres, 8 d'abril, la Tertúlia de ca Fuster serà a càrrec de l'escriptora, guionista i assagista, Carme Riera. Com cada primer divendres de mes, la cita tindrà lloc a l'Espai Joan Fuster de Sueca (Sant Josep, 8), a les 20:00 hores i en esta ocasió, serà Carme Gregori, professora del Departament de Filologia Catalana de la Universitat de València, l'encarregada de presentar a l'autora que pronunciarà la conferència Els enigmes de la creació.
 
Carme Riera (Palma, 1948), que és considerada una de les escriptores més importants de les lletres catalanes, és catedràtica de literatura espanyola a la UAB (Universitat Autònoma de Barcelona) i és membre, des de 2013, de la RAE (Real Academia Española). En l'actualitat i des de juny de 2015, és la presidenta de CEDRO (Centro Español de Derechos Reprográficos), l'entitat que gestiona els drets dels autors, editors i periodistes.
 
 
La seua trajectòria literària ha estat reconeguda recentment amb el prestigiós Premi Nacional de les Lletres Espanyoles de 2015 del Ministeri d'Educació, Cultura i Esport del govern espanyol, un guardó que se suma a la llarga llista de prestigiosos reconeixements que ha rebut pel seu treball. El jurat va decidir atorgar-li el guardó per “l'altíssima qualitat de la seua obra en català i castellà, una obra polifacètica de repercussió universal que combina la creació literària amb la investigació i divulgació”.

 
next