Cal arreglar la tanca de vivers

9 agost 2014 01:00h
Pilar Soriano, regidora de Compromís, ha presentat preguntes al Ple de l'Ajuntament per saber des de quants mesos duen més de 10 metres de la tanca de vivers desplomada i substituïda per una valla que no complix amb els requisits mínims de seguretat.
 
Així mateix, Compromís ha preguntat a l'equip de govern quin és el termini previst per a la seua reposició i quines han sigut les causes de la caiguda d'esta part de la tanca.
 
Des de Compromís es considera que la valla substitutòria que hi ha actualment des de fa mesos no complix amb les mínimes característiques de seguretat, ja que no protegix amb garanties un Bé de Relevància Local com són els jardins de vivers.
 
Des de Compromís s'ha requerit a l'equip de govern que accelere els terminis per a la reposició de la valla ornamental definitiva i que no ho demore més. Així mateix, també s'ha reclamat que mentre això arribe, es posen les mesures adients i necessàries per a evitar l'eventual pas al recinte protegit que les valles actuals no garantixen.

Compromís per València


photo
 
Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.
next