L’associació APABANC oferirà una xarrada col·loqui per als afectats de les preferents i obligacions subordinades

Es celebrarà a la Casa de la Cultura de Tavernes de la Valldigna el pròxim dimecres 23 de gener, a les 19 hores
18 gener 2013 01:00h
RedactaVeu / València
 
APABANC està realitzant una sèrie de xarrades col·loqui en diferents ciutats i municipis per informar als afectats per l’escàndol de les participacions preferents i les obligacions subordinades de què tot no està perdut. Tavernes de la Valldigna és una de les ciutats escollides per fer arribar este missatge als possibles afectats de la localitat.
 
Esta associació sense ànim de lucre va ser creada per assessorar i ajudar legalment els afectats i perjudicats per les preferents, obligacions subordinades, canvi ruïnós d’accions i altres productes enganyosos de les diferents entitats bancàries. APABANC ofereix assessoria jurídica gratuïta als xicotets estalviadors que es troben entre els accionistes, clients i usuaris de serveis financers i d’estalvi de qualsevol entitat bancària. El principal objectiu d’esta associació és que els xicotets estalviadors recuperen la inversió.
 
APABANC recomana a tots els perjudicats no acceptar cap tipus d’intercanvi i afanyar-se a l’hora de presentar demandes, ja que existeix molta jurisprudència que recull en quins supòsits no existeix un consentiment vàlid del contractant, amb la consegüent anul·lació d’allò que s’ha pactat. Des de l’associació defensen els interessos dels inversors que no foren conscients a l’hora d’adquirir productes d’alt risc a les entitats financeres, i sense tindre el perfil requerit d’inversor ni ser advertit dels riscs a què podien enfrontar-se.


 
 
next