Aquest sopar rememora els sopars que es feien a la fresca i que acabaven menjant meló d’Alger, abans del sopar els xiquets feien el seu fanalet i el passejaven pel veïnat. L’ajuntament d’Alberic organitza un sopar a la plaça de la Constitució i previ al sopar es fa el concurs de fanalets, a les 12 de la nit entren a la plaça els melons portats per carros i es reparteixen entre tots els assistents.
Aquest any el Col · lectiu de Compromís per Alberic vam acudir a sopar a la plaça i ens van acompanyar entre d’altres la nostra veu al Congrés dels Diputats, Joan Baldoví Roda, Maria Josep Ortega Requena de l’Executiva Nacional de Compromís i regidora de Carlet; Paco Sanz, regidor de Compromís per l’Alcúdia; Rafa F. Oliver Climent, secretari d’organització de Compromís Ribera Alta, Joan R. Mariner de l’executiva de Compromís d’Algemesí i companys de Compromís Guadassuar.
Va ser una nit on, a més de gaudir del sopar i el meló d’Alger, intercanviarem els reptes i il · lusions que tenim per davant en el proper any, on la proximitat dels nostres càrrecs electes es va fer palesa. Des del col · lectiu de Compromís per Alberic volem agrair aquesta proximitat i ens dóna molta força saber que davant problemes d’Alberic que ho requereixen tindran una veu a València, Madrid i Brussel · les.

Compromís per Alberic
photo

Comparteix

Icona de pantalla completa