Diari La Veu del País Valencià
Nova oficina de farmàcia a Llíria
Al Camp de Túria s’adjudicaran 6 noves oficines de farmàcia en Llíria, Benaguasil, La Pobla de Vallbona, Riba-roja del Túria, San Antonio Benageber i Vilamarxant.

D’un total de 62 noves llicències de farmàcia que s’atorgaran al País Valencià a partir del mes de setembre, un 10% correspondran a la Comarca del Camp de Túria, sent Llíria una de les localitats on s’obrirà una nova oficina per ampliar l’oferta ja existent.

Segons el portaveu de Compromís, Paco Garcia Latorre, el Consell ha fet públic el llistat de noves oficines de farmàcia que completaran el mapa farmacèutic valencià a partir de la pròxima tardor.

Per a Garcia, esta nova ampliació d’oficines és una bona notícia per als usuaris tant de Llíria com del Camp de Túria, ja que tindran un ventall més ample de punts d’atenció. Igualment, l’ampliació servirà per completar els torns de 24 hores d’atenció continuada que es presten a les localitats de més de 20 mil habitants, com ara, Llíria, Riba-Roja i La Pobla de Vallbona.

La posada en funcionament d’estos nous establiment suposarà un increment del 13% sobres les existents actualment en la Comarca del Camp de Túria i cobrirà les necessitats assistencials tant als municipis grans com als més menuts.

A més, apunta Garcia, la seua apertura contribuirà a la generació d’ocupació, ja que possibilitarà la creació de nous llocs de treball per a farmacèutics, així com per al personal tècnic i auxiliar que comporta obrir un establiment d’este tipus.

ENLLAÇ NOVES OFICINES FARMÀCIA: El Consell informa del procés d’adjudicació de 62 noves farmàcies

LLISTAT FARMÀCIES ACTUALS

Municipio Farmacias
Liria 7
Bétera 7
Ribarroja del Turia 6
Pobla de Vallbona 7
La Eliana 6
Benaguacil 3
Villamarchante 2
San Antonio de Benagéber 1
Náquera 1
Serra 3
Casinos 1
Benisanó 1
Marines 1
Olocau 1
Loriguilla 1
Gátova 1
Compromís per Llíria

photo

Comparteix

Icona de pantalla completa