L'ajuntament de Catarroja defensa els interessos de les caixes i cooperatives de crèdit

15 agost 2014 01:00h
L'AJUNTAMENT DE CATARROJA MOSTRA EL SEU SUPORT A LES COOPERATIVES DE CRÈDIT I CAIXES RURALS VALENCIANES A PROPOSTA DE COMPROMÍS

La moció, aprovada per unanimitat, insta al govern autonòmic i al govern central perquè garanteixin la continuïtat de les caixes rurals i les cooperatives de crèdit valencianes davant la situació de bancalització del sistema econòmic de l'estat espanyol.

El portaveu de Compromís a l'Ajuntament de Catarroja, Jesús Monzó, ha manifestat la seva satisfacció pel fet que tots els grups polítics hagen decidit donar el seu suport a la proposta presentada pel seu grup i així defensar els interessos de les caixes i cooperatives de crèdit valencianes.

Monzó considera que és important per als valencians tenir entitats amb arrelament local i comarcal que puguen finançar iniciatives empresarials i comercials. Monzó considera que el govern valencià té l'obligació de defensar a les nostres entitats, especialment després que bancs amb capital valencià, com bancaixa i la CAM, hagen estat absorbits per entitats madrilenyes i catalans.

La proposta de Compromís mostra la seva preocupació pel fet que el sistema bancari espanyol es convertisca  en un oligopoli constituït pels 6 bancs més importants i que entitats petites que participen i promocionen activitats i el dia a dia de la realitat socioeconòmica dels municipis, acaben desapareixent.

Compromís per Catarroja

photo
 
Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.
next