Protegix-te... de la Conselleria d’Educació

FAPA protesta per l’abandonament dels col·legis i exigeix la construcció de nous centres educatius
18 gener 2013 01:00h
RedactaVeu / València
 
La federació de pares i mares han llegit públicament la carta que li han fet arribar a la Consellera d’Educació, Mª José Català. Han denunciat una vegada més el dèficit d’infraestructures i la irresponsabilitat de la Conselleria d’Educació. Han manifestant que els últims casos d’ensorraments, com ara el CEIP Lluís Vives de València o més recentment el col·legi La Hispanitat de Santa Pola, no són casos aïllats y que ʺel dèficit d’infraestructures és una problemàtica generalitzada en molts dels centres públics educatius valenciansʺ, ha subratllat Eva Grimaltos de l’executiva de FAPA-València.
 
A l’acte han estat presents pares i mares d’AMPAs, com ara El Perelló, San Juan de Ribera de Burjassot, CEIP Evaristo Calatayud de Montserrat i l’Emilio Lluch de Nàquera. Tots aquests edificis pateixen hui en dia el dèficit d’infraestructures i porten anys demanant a la Conselleria una solució.
 
Després de la concentració a les portes de la Conselleria, Josep Ricard Revert en representació de FAPA-València i algunes AMPAs han sigut rebudes pel Secretari Autonòmic, Rafael Carbonell i el Director General de Formació Professional, Gonzalo Alabau. Finalment han acceptat la proposta FAPA-València de visitar tots els centres nous, que segons la Conselleria han sigut construïts recentment. ʺFAPA-València pagarà l’autobús i la gasolina perquè la despresa no siga un problema per a la Conselleria d’Educació i no es gaste cap euro en res que no siga solucionar el dèficit de centresʺ, ha manifestat Josep Ricard Revert.

next