Diari La Veu del País Valencià
Castelló de la Ribera – Moció de recolzament als drets dels palestins
EU-CASTELLÓ DE LA RIBERA REGISTRA UNA MOCIÓ DE RECOLZAMENT ALS DRETS DEL POBLE PALESTÍ

En el text de la moció, EU insta l’Ajuntament a mostrar la seua rotunda condemna a l’agressió del Govern israelià que ja s’ha cobrat unes 200 víctimes mortals (la majoria d’ells civils i també xiquets) i ha deixat un millar de ferits.

EU-Castelló de la Ribera subratlla el fet que els atacs no estan afectament solament els presumptes objectius milicians de Hamás sinó també habitatges, clíniques sanitàries i, fins i tot, un centre d’atenció a discapacitats.

EU exigeix, a més a més, que l’Ajuntament de Castelló inste el Govern espanyol a condemnar els atacs i trencar totes les relacions amb Israel ja que, a dia de hui, l’estat israelià continua negant-se a acatar les resolucions internacionals i a respectar els drets humans més elementals de la població palestina malgrat la gravetat de la situació i el patiment que està ocasionant.

Per tot això, des d’EU es demana a l’ONU que pose a l’estat palestí baix la protecció internacional, que es cree una comissió d’investigació sobre els bombardejos en Gaza i que s’enderroque el mur de Cisjordània pel bloqueig i els danys que està ocasionant al conjunt de la població palestina.

Esquerra Unida de Castelló de la Ribera


Comparteix

Icona de pantalla completa