Diari La Veu del País Valencià
Quatretonda – Documental ‘Fent memòria…RTVV’
Joves amb Compromís han programat la presentació i projecció d’aquest documental que pretén fer memòria dels anys de RTVV i denunciar el seu tancament.
La Setmana Cultural de Quatretonda, amb més d’una dècada celebrant-s’hi, és ja una cita ineludible amb la cultura cada darrera setmana d’agost per a la població d’aquesta localitat de la Vall d’Albaida i els seus voltants. En ella podem trobar una àmplia i variada oferta d’activitats, per a tots els públics i gustos, al llarg del dia i durant més d’una setmana. Aquestes activitats són organitzades algunes per l’Ajuntament però gran part per les diferents associacions, col·lectius, clubs… locals, entre ells Joves amb Compromís, els quals preparen un grapat d’activitats per a aquests dies. Per exemple, la presentació i projecció del documental “Fent memòria…RTVV”.
“Fent memòria…RTVV” es tracta d’un treball realitzat per dos joves carcaixentins de 13 anys i gravat a la ciutat de València, on parlen amb alguns dels extreballadors de la ràdio i televisió públiques valencianes. Esther Andrés fa de càmera, mentre l’altre jove, Sergi Moyano, exerceix d’entrevistador als distints presentadors de la ràdio i televisió que hi intervenen. Al documental es poden veure cares tan conegudes com la de Xelo Miralles, Frederic Ferri, Amàlia Sebastian, Genar Martí o Clara Castelló, els quals expliquen amb detall com va ser el tancament de l’ens públic, què és exactament el que va ocórrer i per què, fent memòria de tots els anys de treball per la cultura i la societat valencianes de Ràdio Televisió Valenciana.
El documental serà presentat pel seu autor, Sergi Moyano, i projectat dimarts 26 d’agost a les 22:30 h al saló d’actes del Centre Social de Quatretonda. L’entrada és gratuïta i està tot el món convidat a gaudir d’aquest interessant treball alhora que entretingut. Els Joves amb Compromís de la localitat recorden que, si com la gran majoria dels valencians penses que ens mereixem una RTVV pública, en valencià i de qualitat, vagen a veure el documental “Fent memòria…RTVV”.
Joves Compromís per Quatretonda
photo

Comparteix

Icona de pantalla completa