Postura del PSPV davant l’arrivada del ‘Paterna Vegas’

23 agost 2014 01:00h
JUANMA RAMÓN: “ELENA MARTÍNEZ ES PUJA AL CARRO DE COMPROMÍS DESPRÉS D’HAVER REBUTJAT  LES NOSTRES PROPOSTES CONTRA EL MEGACENTRE COMERCIAL”
 
La coalició exigeix al PSPV de Paterna que aclarisca la seua postura davant l’arrivada del ‘Paterna Vegas’
 
El portaveu municipal de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, després de conèixer les al·legacions de l’Ajuntament de Paterna al projecte “Puerto Mediterràneo” lamenta que el PP es negara a traure una postura unànime del ple de l’Ajuntament contra el projecte d’ATE exposat al públic.
 
Després de rebutjar la proposta de Compromís per Paterna al passat plenari, on reclamaven a la Conselleria que el sòl forestal protegit que ofereixen els promotors com a contraprestació es situe al Parc Natural del Turia, ara els informes tècnics destapen la mentida dels promotors, que justifiquen l’adquisició de terrenys en la Serra Calderona per ser el “parc natural més proper a Paterna”, sense fer menció al nostre Parc Natural del Turia.
 
“Poc ha tardat la nova alcaldessa en copiar l’estil d’Agustí, primer rebutjant les nostres propostes al plenari, per després fer-les seues i presentant-les com a pròpies a la premsa, donant a entendre que les deficiències del projecte no són importants o són fàcilment subsanables.
 
La Sra. Martinez obvia deliberadament en les seues declaracions que els informes tècnics ens donen la raó en quant a que els accessos plantejats incompleixen el Pla Municipal d’infraestructures, la inexistència de víes ciclo-peatonals que incompleixen la Llei de Mobilitat de la Comunitat Valenciana, l’incompliment de la Llei urbanística de les zones verdes projectades o la impossibilitat de conectar-se a la xarxa municipal de clavegueram. Són fets que fan inviable la instal·lació del megacentre comercial a Paterna”
 
D’altra banda, després de llegir a la prensa que el Sr. Puig, es va entrevistar amb representants de l’empresa inversora per tranquil·litzar-los, dient-los que el seu megaprojecte no corre perill, desde Compromis “exigim al PSPV de Paterna que manifeste la seua oposició al projecte tal i com va fer al darrer plenari. Ens preocupa que Sagredo tinga les mans nugades desde Blanqueries, i que acaben acceptant el projecte promogut pel PP”
 
Compromís está completament en contra del model de grans centres comercials, i per aixó continuarem la nostra lluita per tal d’impedir que Puerto Mediterráneo s’estableixca a Paterna. ”Exigim a la nova alcaldessa que defenga els interessos del municipi per damunt dels interessos de les grans empreses, i que el seu suport al projecte no es convertiexca en un xec en blanc per al inversor, com es feia en l’epoca d’Agustí”, conclou Juanma Ramón

Compromís per Paterna

photo
 
next