Diari La Veu del País Valencià
La Policia deté deu joves a Alzira per altercats i agressions durant les festes
EFE / Alzira

Els deu joves, tots de nacionalitat espanyola, van ser detinguts dilluns passat a Alzira per la Policia, que els considera responsables dels altercats produïts en la celebració de les festes patronals de la localitat, ‘en la qual els arrestats van participar en diversos fets delictius a les carpes instal·lades per l’Ajuntament o als voltants’.

Segons han informat fonts policials, els detinguts van quedar en llibertat a excepció de dos, que van ingressar a la presó després de prestar declaració judicial i els menors van ser lliurats als seus familiars després d’informar a la Fiscalia de Menors.

Els fets van succeir els dies 19, 20, 21 i 22 de juliol a les carpes instal·lades per a les festes o en els seus voltants, on els joves atacaven les seues víctimes en grup amb l’única finalitat d’agredir-les, sense que intervinguera cap tipus de provocació o problema previ.

Als deu joves se’ls considera suposats autors dels delictes de desordres públics, robatori amb violència i lesions, i de les faltes de danys i lesions després que els agents esbrinaren que s’havien produït diverses agressions a persones, així com danys a vivendes i vehicles durant les festes patronals d’Alzira.

“A una de les seues víctimes, el coordinador cultural de l’Ajuntament d’Alzira, li van trencar el nas, a una altra li van provocar una ferida en el pòmul que va precisar diversos punts de sutura a més d’una desviació de l’envà nasal, i a una altra víctima dues fractures costals”, ha explicat la Policia.

Comparteix

Icona de pantalla completa