Diari La Veu del País Valencià
L’Ajuntament de Sueca multiplica l’oferta d’oci d’estiu en les seues platges
El consistori suecà ha presentat este matí la programació completa d’activitats que s’han preparat per a la temporada estival a la zona marítima de la capital de la Ribera Baixa.

El regidor de Turisme, Xavier Masó, ha destacat l’esforç considerable que s’ha realitzat des del consistori per tal de poder oferir a tots els veïns i a aquells que visiten la costa de Sueca en estos dies, un ampli ventall d’activitats, i tot aconseguint equiparar l’oferta en les platges del municipi. Masó ha assenyalat “es tracta d’oferir experiències diferents per a tots els públics, per dinamitzar l’activitat d’estiu a casa nostra, enguany hem treballat una aposta decidida per arribar a totes les nostres platges per igual i amb propostes culturals, d’oci, esport i entreteniment, molt diverses i atractives” i ha continuat “el complet programa que hem preparat serà un motiu més perquè vinguen a visitar-nos”.

Durant els mesos d’estiu, hi haurà activitats noves organitzades expressament per als més menuts com ara diverses jornades de jocs a l’arena, jocs gegants i unflables, i també s’ha programat una festa per al pròxim 12 d’agost a la platja de Les Palmeres, amb una “pequedisco” i un concurs infantil de farolets per als més menuts, una tradició que ve d’antic a molts pobles valencians per la celebració de Sant Roc.

A més a més, com en anys anteriors, el consistori amb la col·laboració de València Turisme ha programat també diferents sessions de cinema a la platja. Els veïns de les platges de Sueca tornaran a gaudir a ras d’arena i a vora mar, d’estes encisadores nits de cinema a la fresca. Les pròximes projeccions seran Home, hogar dulce hogar, el 17 de juliol, a la platja de Les Palmeres; Super Poli en las Vegas; el 27 de juliol a la platja del Mareny Blau i Minions, la película; el 10 d’agost a la platja de Bega de Mar.

Igualment, el consistori torna a oferir enguany la possibilitat de practicar esport en un entorn privilegiat amb les classes de fitness a la platja amb sessions dirigides per professionals. Les sessions seran, de 8:00 a 9:00, els dilluns a La Llastra, dimecres a Bega de Mar i divendres a Les Palmeres i de 9:15 a 10:15, els dilluns a Les Palmeres i Bega de Mar, dimecres a Les Palmeres i Mareny Blau i divendres a La Llastra i Mareny Blau.

En l’àmbit esportiu també s’ha programat una master class de zumba a la platja de Les Palmeres, el 18 d’agost, i en col·laboració amb clubs i col·lectius locals, s’han organitzat competicions amb una certa trajectòria en les platges de Sueca com ara la Travessia El Perelló – Les Palmeres, que organitza el Club Natació Sueca, per al pròxim 17 de juliol, i que arriba enguany a la seua XXII edició o les 12 hores de Futbol Platja que organitza la Falla Sucro, el 30 de juliol. Ambdues competicions compten també amb la col·laboració del consistori.

L’agenda d’activitats, es completa amb altres propostes musicals, amb els concerts dels grups locals Jazztabé, el pròxim 5 d’agost a Bega de Mar i Da Capo Band, el 13 d’agost a Les Palmeres. I enguany també s’oferirà, el pròxim 28 de juliol i el 18 d’agost una visita guiada gratuïta a la Ruta del Modernisme. Aquells que estiguen interessats en participar-hi hauran d’inscriure’s a la Tourist Info de Sueca o Les Palmeres.

El futllet amb la programació completa es podrà recollir als punts habituals, a l’Ajuntament de Sueca, a la Tourist Info de Sueca i al punt itinerant de la platja de Les Palmeres i també es repartiran entre els banyistes i usuaris de les platges de la localitat.

Comparteix

Icona de pantalla completa