La pilota roda fort al Trinquet de Sueca

20 juliol 2016 01:00h
La pilota roda fort al Trinquet Municipal Eusebio de Sueca
 
El Club local Amics de la Pilota ha celebrat este cap de setmana la II edició de les 12 hores de pilota valenciana
 
El Club Amics de la Pilota va celebrar, el dissabte passat, la segona edició de les 12 hores de pilota valenciana. Les instal·lacions del Trinquet Municipal Eusebio de Sueca van acollir esta intensa jornada que començava a les 8 h. del matí i finalitzava passades les 8 h. de la vesprada.

Vora 40 pilotaris participaren en el torneig, que es va disputar sobre dos modalitats: raspall i escala i corda. Entre els participants hi havia jugadors arribats de poblacions de tota la Ribera com ara Cullera, Sollana, Riola, Polinyà, Alginet, Alzira o Sueca, entre d'altres i també d'altres comarques valencianes.
 
En la categoria  de querubins, el guanyador va ser Batiste de Sueca, mentre que el segon i el tercer lloc foren per a Lluís de Riola i Benji de Riola.

En alevins/infantils, la parella vencedora va ser la formada per Juan Carlos de Sueca i Alejandro de Riola. Denis de Riola i David de Polinyà foren segons, i Kevin i Lucia de Sueca tercers.

En segona categoria, la victòria va ser per a Enric de Cullera i Hugo de Sueca. La segona parella classificada va ser la formada per Cuenca d'Alzira i Vilar de Sueca, mentre que Amadeo i Minaret, també de Sueca, van resultar tercers.

Per últim, en primera categoria, el triomf va ser per a Héctor i Malonda de Sueca, que es van imposar a Jesús de Vilamarxant i Sergio de Manises, segons, i a Rubén de Silla i Marcos del Palmar, tercers.
 
El Club Amics de la Pilota ha mostrat la seua satisfacció pel transcurs del torneig i ja pensa en una tercera edició de les 12 hores de pilota valenciana. El regidor d'Esports, Vicent Baldoví i també la regidora de Serveis Municipals, Pilar Moncho, van acompanyar els participants i l'organització en diferents moments de la jornada per mostrar, en representació del consistori, el seu suport a l'esport autòcton.

 
next